Yvonne van Luijnen

Yvonne van Luijnen

Yvonne van Luijnen (1964), geboren en getogen Amsterdamse. Opgegroeid in Oud-West en heeft in Zuid haar middelbare school doorlopen. In 2001 is zij overgestapt naar de woningmakelaardij. Eerst heeft zij op kantoren in Zuid gewerkt om vervolgens in 2005 Groot Amsterdam Makelaardij op te richten. Iedere dag komt zij met veel zin naar het mooie kantoor en de gezellige medewerkers.

Yvonne is gescheiden en woont met haar kinderen nu alweer geruime tijd net over de grens van Amsterdam, in Badhoevedorp. Haar werkgebied de regio Groot Amsterdam geeft haar dagelijks nog de benodigde vitaminen Amsterdam. Ook in haar vorige carrière, rechercheur van politie te Amsterdam, afdeling zware criminaliteit en drugs, heeft zij alle uithoeken van Amsterdam gezien en beleefd.

Haar grootste hobby is tennis en doet om fit te blijven aan fitness met een personal trainer. Ook houdt zij erg van uit eten gaan en gezelligheid. Haar krant is Het Parool. Reizen is een passie en dan vooral naar Azië of tropische oorden. Uiteraard zijn haar klanten haar inspiratie en drive! Zij is pas tevreden als u dat bent!

“Groot Amsterdam: Groot geworden, door klein en persoonlijk te blijven.”