Willem Jan Romeijn (1978) volgde na zijn middelbare schoolperiode in Zwitserland de opleiding Hotelmanagement aan de Hotelschool Den Haag. Tijdens deze HBO studie liep hij stages in Londen en Florida. Na zijn afstuderen in 2004 verhuisde Willem Jan naar Amsterdam en werkte o.a. in het NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam. In 2006 rolde Willem Jan per toeval de makelaardij in en was binnen een maand verkocht. Sindsdien heeft hij in Zuid, het Oostelijk Havengebied en (Oud) West gewerkt. Begin 2012 slaagde hij voor de vaktest en is sindsdien gecertificeerd makelaar-taxateur RMT.

Willem Jan woont nu al ruim 7 jaar met partner Robin en Teckel Tiny in de Jordaan: een heerlijke omgeving met veel verschillende, leuke en positieve mensen. Een dorp midden in stad!

Zijn grootste hobby is eigenlijk de hele stad Amsterdam met haar grachten, restaurants, musea, winkels en terrassen. Met mooi weer is hij vaak op het water te vinden of in het Vondel- of Westerpark. Tevens wandelt hij regelmatig over de Schiermonnikoogse stranden. Een favoriet restaurant heeft Willem Jan niet, het zijn er eigenlijk teveel om op te noemen!

“Groot Amsterdam is een fijn en toegankelijk makelaarskantoor met diverse en leuke collega’s die allemaal een no-nonsense mentaliteit hebben”