Een huis verkopen is geen doe-het-zelf-kwestie.

Bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan u denkt. Bij een verkoop zorgen wij ervoor dat de potentiële kopers alle belangrijke informatie aangaande uw woning volledig aangeleverd krijgen zodat er geen problemen achteraf kunnen ontstaan. Wij als NVM-makelaar zorgen ervoor dat u onbezorgd uw huis kunt verkopen!

Verder zorgen wij als NVM-makelaar ervoor dat er in de huidige huizenmarkt een goede verkoopprijs gerealiseerd wordt en dat alle juridische aspecten worden meegenomen.

Wij zetten alles met u samen op een rij. Alle mogelijkheden worden meegenomen in het te volgen verkooptraject. Uw eigen ideeën en plannen voor de toekomst, wellicht heeft u al een woning gekocht en moet u snel schakelen of heeft u juist minder tijdsdruk. Wij bekijken grondig uw woning om de verkoopwaarde te kunnen vaststellen en om de vragen van mogelijke kopers te kunnen beantwoorden. Tegelijkertijd bekijken we alle juridische stukken van het huis en inventariseren wij de roerende goederen die u misschien met het huis mee kunt en wilt verkopen.

Aan het eind van dit traject stellen wij in overleg met u de vraagprijs vast. Samen komen we dan tot een vraagprijs die de meeste kans van slagen heeft!

NVM Makelaar Amsterdam

En dan gaat uw woning in de verkoop. Via het NVM-netwerk wordt alle informatie direct op internet geplaatst en onder alle NVM-makelaars in de wijde omgeving verspreid. Buiten onze eigen website hebben wij tevens toegang tot Funda en MVA.nl. De overige makelaars kunnen uw woning dan aan de bij hen bekende potentiële kopers aanbieden. Met alle geïnteresseerden voor uw woning maken wij een afspraak om ze in uw huis rond te leiden.

Blijkt iemand serieus geïnteresseerd en wordt er een openingsbod gedaan, dan bespreken wij met u alle opties. Er zijn verschillende mogelijkheden van verkoop denkbaar en in iedere situatie dient er verschillend gehandeld te worden. Onze nuchtere inbreng is daarbij van onschatbare waarde. Onderhandelen is ons dagelijks werk en we laten ons niet snel van ons stuk brengen.

Wij gaan zeer grondig te werk om later misverstanden te voorkomen. Tegelijkertijd zullen wij zaken niet rooskleuriger voorstellen dan ze zijn, om te voorkomen dat u teleurgesteld wordt. Wordt de koop gesloten dan beoordelen wij de koopakte en begeleiden u tijdens het tekenen van deze akte ten kantore van de notaris. Tegen de tijd van de oplevering van uw woning controleren wij ook de nota van afrekening van de notaris en het concept van de leveringsakte. Ook bij deze laatste notarisafspraak begeleiden wij u totdat de sleutels aan de nieuwe bewoners overhandigd worden!

U merkt: het verkopen van een huis is echt geen doe-het-zelf-kwestie!

Groot Amsterdam Makelaardij komt graag vrijblijvend bij u langs in de woning om bovenstaand traject nader toe te lichten!

Vraag vrijblijvend een intake gesprek aan Bel ons op 020-6183320