Technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plekke vormen de basis voor het taxeren van onroerend goed. Onze taxatierapporten worden o.a. ingezet als onderlegger voor een nieuwe financiering, uitbreiding van uw huidige financiering of aankoop van een nieuwe woning en worden door alle banken geaccepteerd.

Onze taxaties vormen voor banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen de basis voor hun oordeel inzake de financieringsmogelijkheden. Hun vertrouwen is gebaseerd op onze kennis van zaken, grondige aanpak en vakbekwaamheid. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en het NWWI (Nederland Woning Waarde Instituut).

De taxatie van onroerende zaken is een bijzondere expertise. De uitkomst van de taxatie is een belangrijk hulpmiddel bij een aan- of verkooptransactie en de uiteindelijke financiering daarvan. Groot Amsterdam Makelaardij beschikt over gediplomeerde en gecertificeerde adviseurs en makelaars/taxateurs die u graag behulpzaam zijn bij de taxatie van uw huidige of toekomstige woning.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een waardebepaling. Dit is een minder uitgebreid document en veelal nodig voor bijvoorbeeld een overbruggingskrediet.

Spreekt dit u aan? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we op (korte) termijn een afspraak kunnen maken bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek brengen wij u persoonlijke woonwensen in kaart en zullen wij onze werkwijze en tarieven bespreken. Ook hier geldt dat de eerste kennismaking geheel vrijblijvend is en dat u natuurlijk altijd zelf de keuze maakt of u door ons geholpen wilt worden. Wij staan met plezier voor u klaar!

Klik hier voor een afspraak voor een vrijblijvende offerte.