Vraagt u zich ook wel eens af: waarom zou ik een makelaar inschakelen?
Of: welke makelaar moet ik kiezen? Elke makelaar in Amsterdam doet toch hetzelfde?

Deze vragen kunnen wij pas echt goed beantwoorden als we elkaar persoonlijk te woord hebben gestaan. Want de “klik” tussen de klant en de desbetreffende makelaar is in het hele proces van groot belang.

Ons kantoor is ontstaan vanuit de visie dat de klant centraal hoort te staan in het aan- en verkoopproces. Hieronder verstaan wij een goede begeleiding en een persoonlijk en op vele momenten intensief contact. Onroerend goed kopen, verkopen of (ver)huren doet u immers niet elke dag. Daarom moet u erop kunnen vertrouwen dat het goed gebeurt en dat u van elke stap op de hoogte gehouden wordt. Vanaf het moment dat u ons belt of ons bezoekt tot en met de daadwerkelijke aankoop, verkoop, verhuur of aanhuur van uw huis, bouwen wij een sterke vertrouwensband met u op. Kortom: wij staan voor u klaar!

Bemiddeling is niet alleen het verkopen, aankopen of (ver)huren van een woning. Bemiddeling gaat een stuk verder. Het gaat vooral om vertrouwen, inlevingsvermogen en het praktisch meedenken bij bijv. het aan- of verkoopproces. Dit alles uiteraard in combinatie met professionaliteit en vakkundigheid die u mag verwachten van een NVM-makelaar. Hierbij zal de nadruk komen te liggen op het persoonlijk contact tussen u en één van onze makelaars. Ook bij emotionele omstandigheden zoals een overlijden of echtscheiding kunnen wij u onze integere en professionele hulp bieden.

Voor specifieke informatie over onze diensten: zie hieronder of klik in het menu bovenaan deze pagina op de betreffende dienst.

Voor meer informatie of een nadere kennismaking, neem dan contact met ons op.

Ons team stelt zich graag aan u voor