Mieke van Galen is geboren en getogen in Haarlem. Na het afronden van haar studie aan de HES te Amsterdam (Hogere Economische School) heeft zij gewerkt bij diverse internationale bedrijven in verkoop en marketing functies. Haar laatste werkgever was Tetterode-Nederland te Amsterdam. In de privésfeer is ze al heel wat jaren actief met de verhuur / beheer van appartementen in Amsterdam. In 2012 heeft zij haar Kandidaat Makelaar –Taxateur (KRMT) diploma gehaald en is toen gestart bij Groot Amsterdam Makelaardij. Sinds 2019 kan zij zich beëdigd Register Makelaar - Taxateur (RMT) noemen.

Mieke woont al geruime tijd met man en 3 kinderen in de Helmersbuurt in Oud-West, een hele fijne plek met het Vondelpark in de buurt en veel gezellige mensen.

In Amsterdam mag ze graag nieuwe restaurantjes ontdekken, naar de film gaan en ze is veel te vinden met man en kinderen in het Vondelpark, Westerpark, Amstelpark en op de hockey- en voetbalvelden. Ook Artis is een favoriete plek in de stad. Als er nog tijd over is, leest ze graag een goed boek. Als vakantieland is Spanje favoriet, waarbij een bezoek aan Barcelona meestal niet ontbreekt.

“Groot Amsterdam is een heel fijn kantoor om voor te werken. We houden van hard werken, zijn professioneel en ook aan gezelligheid ontbreekt het niet. We staan met beide benen op de grond en ons streven is een maximaal resultaat voor onze klanten te behalen”