Wanneer u niet beschikt over de mogelijkheid om zelf in een huis te wonen kunt u ervoor kiezen om deze te verhuren. Zo ontvangt u wel inkomsten voor de woning en helpt u iemand anders aan een woning. Maar hoe vindt u uw ideale huurder? Door Makelaar verhuur Amsterdam in te schakelen! Waarom moet u een makelaar inschakelen en het vooral niet zelf doen? Dat leggen wij u graag hieronder uit.

Hulp bij verhuren

Als makelaar in de verhuur zijn wij breed actief op de woningmarkt. Wij weten door onze kennis en precies welke huizen er op de markt zijn voor verkoop of verhuur. Wanneer uw huis voor een bepaalde tijd leeg komt te staan dan kunt u overwegen om uw huis voor verhuur aan te bieden. Bij ons, Groot Amsterdam Makelaardij, krijgt u altijd ondersteuning bij het verhuur van uw huis. Denk hierbij aan de volgende aandachtspunten bij verhuur:

Verhuurperiode

Voor welke periode is uw huis beschikbaar? Hoelang kan uw huis bewoond worden? Welke opzegtermijn wordt gehanteerd? Deze vragen moet u vooraf beantwoorden om zo de huurder een duidelijk beeld te geven van wat hij kan verwachten wanneer hij de overeenkomst tekent.

Welke kandidaat zoekt u?

U wilt dat uw huis in goede handen is en zoekt daarom de beste kandidaat. Zodra u ergens plaatst dat u een huis te huur heeft wordt u overspoeld door reacties van mensen. De woningnood is hoog en veel mensen zoeken een huis waar zij kunnen wonen. Hoe weet u dan welke huurder u zoekt? Wij beschikken over een database waar potentiŽle kandidaten in staan en hebben wij ook andere kanalen waardoor wij altijd nieuwe huurders kunnen vinden. Daarnaast laten wij ook nieuwe huurders checken bij de NVM en de politie. Zo is de kans klein dat u een slechte huurder treft.

Opstellen van huurovereenkomst

Daarnaast helpen wij u ook met het opstellen van de huurovereenkomst. Door onze expertise weten wij zeker dat u en de huurder een juridische correcte huurovereenkomst tekenen. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw huis laten verhuren.

Makelaar verhuur Amsterdam

Bij Groot Amsterdam helpen wij u graag verder met uw specifieke verzoek; van verkoop, aankoop, taxatie of verhuur, wij doen het allemaal. Elke onderdeel van de woningmarkt is bij ons bekend dankzij de jarenlange ervaring. Schakelt u daarom Makelaar verhuur Amsterdam in en weet dat u een betrouwbare partij heeft gevonden. Bel ons voor een vrijblijvende offerte!