Erwin Breukel (1974) geboren te Rotterdam, getogen in Krimpen a/d IJssel, Maleisië, Breda, ’t Gooi en Amsterdam. Tijdens zijn studie is hij in 1999 stage gaan lopen bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Hilversum. Dit beviel zo goed dat hij de rest van de studie in de avonduren is gaan doen en fulltime in de makelaardij is gaan werken. Na bij een aantal andere NVM kantoren in ’t Gooi en Amsterdam te hebben gewerkt, zowel in loondienst als in partnership, is hij uiteindelijk bij Groot Amsterdam Makelaardij terecht gekomen. Van die beslissing heeft hij geen seconde spijt gehad.

De makelaardij is en zal altijd “peoples business” blijven en dat in combinatie met Erwin’s passie voor vastgoed, betekent dat er in elk dossier een uitdaging voor hem schuilt. Vanuit kantoor Groot Amsterdam bedient hij dan ook met veel plezier onze cliënten in het gebied “GROOT” Amsterdam, waaronder ook het gebied ’t Gooi & Eemland. Buiten zijn werk houdt Erwin ook van lekker eten en drinken, sporten en fietsen…

“Groot Amsterdam makelaardij is een heerlijke werkplek met vakkundige en betrouwbare collega’s, de waarde daarvan is niet te taxeren, de rest wel!”