Daniëlle Hulsinga (1971) is geboren en getogen in Amsterdam Oud-West. Na haar studie heeft zij ruim 12 jaar gewerkt o.a. als commercieel medewerker bij Tetterode-Nederland bv in Amsterdam en heeft ze fantastische reizen gemaakt door Azië, Zuid-Amerika en de V.S.

In 2002 is zij verhuisd naar Nigtevecht. Een prachtig dorpje aan de Vecht op steenworp afstand van Amsterdam, waar zij met man en dochter op een woonboot woont. “Het is heerlijk om buiten te wonen en toch zo dicht bij de stad!” Eind 2010 is Daniëlle bij Groot Amsterdam Makelaardij begonnen als Office manager. Hierdoor is ze nu weer bijna dagelijks in ‘haar’ stad en in haar vertrouwde buurtje Oud-West.

Haar favoriete locaties in de stad zijn het Vondelpark, de Negen Straatjes en in een bootje op de grachten. Ze vindt het heerlijk om met gezellige mensen lekker te eten of te varen op de Vecht met een goed glas wijn. Reizen, skiën, naar theater en knutselen of koekjes bakken met haar dochter doet ze ook graag. Haar favoriete restaurants zijn Vis aan de Schelde, Loetje, Meyers CuliCafé (Weesp).

“Heerlijk om te werken in een prachtig kantoor met leuke, eerlijke en hardwerkende collega’s!”