U wilt graag een leuke woning kopen in Amsterdam en omstreken of het Gooi, maar in deze drukke markt heeft u geen idee meer hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wij begeleiden u graag!

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt kunnen wij als NVM-makelaar u uitstekend op diverse manieren begeleiden bij de aankoop van uw woning. Wij zijn op de hoogte van de actuele prijzen, eventueel erfpacht, veranderingen en de stedelijke plannen in Amsterdam en omgeving. Wij kunnen u kosten besparen en u met raad en vooral daad bijstaan bij het vinden van uw nieuwe thuis en het complexe proces dat voorafgaat aan de aankoop. Een daadwerkelijke aankoop van uw droomhuis heeft hierdoor een veel grotere kans van slagen.

Wat veel mensen vergeten is dat een verkopend makelaar uiteindelijk niet uw belangen behartigt, maar alléén voor de verkoper een zo goed mogelijk resultaat wil behalen. Een eigen aankoopmakelaar is dan een goed idee.
Wij zijn er voor u, om u te adviseren en te behoeden voor te hoge aankoopprijzen en bijvoorbeeld hoge kosten binnen de VvE.

Wij kunnen het volgende voor u betekenen: 

  • samen met u uw woonwensen in kaart brengen 
  • u helpen uw droomhuis te vinden, door u een gericht en realistisch aanbod te sturen
  • nader onderzoek doen op kritische punten met betrekking tot de aankoop. Wij vragen de benodigde stukken op en doen o.a. onderzoek naar de positie van de VvE (vereniging van eigenaren) en  erfpachtcondities.
  • u begeleiden bij de bezichtigingen
  • de prijsonderhandelingen voeren, met als doel een scherpe aankoopprijs te realiseren
  • indien nodig of gewenst regelen wij in nauw overleg met u een bouwkundige keuring van de woning
  • taxatie uitzetten van uw nieuwe huis in verband met de hypotheek
  • u bijstaan met juridisch advies
  • onderhouden van contacten met de notaris; wij zorgen voor een goede afhandeling van de koopakte en de  akte van levering en bewaken de termijnen voor bijv. de ontbindende voorwaarden. 
  • zorgen voor een stipte en goede oplevering. Vóór de eigendomsoverdracht bij de notaris vindt er in de woning een voorinspectie plaats om te constateren of de woning in de afgesproken staat wordt opgeleverd. 


Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons kiezen voor verschillende pakketten op maat voor aankoopbegeleiding: een volledige zoek- en aankoopopdracht (A t/m Z), een beperkte zoek- en aankoopopdracht of een gerichte eenmalige aankoopopdracht. En daarmee houdt het voor ons niet op. Ook na de oplevering kun u met al uw vragen en problemen bij ons terecht. Kortom: met ons als aankoop makelaar staat u er als koper van een huis een stuk sterker voor!

Spreekt dit u aan? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we op (korte) termijn een afspraak kunnen maken bij ons op kantoor voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij uw persoonlijke woonwensen in kaart, zullen wij u onze werkwijze uitleggen en tarieven bespreken. Zoals gezegd is deze eerste kennismaking geheel vrijblijvend. U maakt natuurlijk altijd zelf de keuze of u door ons geholpen wilt worden. 
Wij staan met plezier voor u klaar!

Vraag vrijblijvend een intake gesprek aan Bel ons op 020-6183320