Aanhuurbegeleiding

U wilt graag een leuke woning huren in Amsterdam of omstreken, maar in deze drukke markt heeft u geen idee meer hoe u dit het beste kunt aanpakken?

• Zoekt u alleen of als stel?
• Verdient u alleen of als stel netto per maand minimaal 3x het huurbedrag?
• Zoekt u een huurwoning vanaf € 1.600,- per maand?

Groot Amsterdam Makelaardij staat bekend als een full service NVM makelaar en wij helpen u graag met het vinden van een geschikte huurwoning. Als NVM makelaar hebben wij veel kennis van de markt zowel in Amsterdam als daarbuiten. Wij  hebben een uitgebreid netwerk en tevens een systeem dat ons attendeert op huurwoningen in de stille verhuur. Op deze wijze kunnen wij de geschikte woning voor u vinden.

Vindt u het lastig om een geschikte huurwoning te vinden en voldoet u aan bovengenoemde criteria? Wij helpen u graag en begeleiden u gedurende het gehele traject, van intake tot de overdracht van de sleutel.

Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

Klik hier voor meer info Vraag vrijblijvend een intake gesprek aan! Bel ons op: 020-6183320

Of een digitale zoekopdracht plaatsen?

Zoekt u geen aanhuur makelaar, maar wilt u alleen vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van het nieuwe aanbod van Groot Amsterdam makelaardij? Vul dan hieronder het formulier in. Op basis van het ingevulde budget, type woning, minimale woonoppervlakte en aantal kamers ontvangt u automatisch van ons een mail zodra wij nieuw geschikt aanbod voor u hebben.