Deze woning is verkocht

Vrolikstraat 188 II 1092TS AMSTERDAM

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

***** English summary can be found underneath the Dutch text.
The full English translation can be found on the personalized website volikstraat188-2 . nl under 'documentatie' *****


MODERN EN GERENOVEERD APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN 2 BALKONS IN HIP AND HAPPENING OOST

Comfortabel en centraal wonen.


Enkele highlights van dit fijne appartement zijn:
• 57 m2 op de tweede verdieping
• Authentieke details zoals ornamenten plafonds en schouw
• HOGE plafonds
• Industriële look
• Goed ingedeeld: 2 slaapkamers
• Zonnig balkon (ZO) over de volledig breedte van het pand aan de achterzijde
• Klein balkon aan de straatzijde
• Aparte keuken
• Badkamer met douche en wastafel
• Apart toilet
• Intern opgeknapt in 2015 – heel sfeervol gedaan!
• Voorzijde v.v. dubbele beglazing
• Moderne elektra en CV
• Professioneel beheerde & actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 97,-
• Eigen grond
• Vrijwel geen wachttijd voor parkeervergunning


Omgeving:

Dit populaire gedeelte van Oost is een prima, centrale uitvalsbasis om volop van Amsterdam te genieten. Je treft in deze leuke buurt een ruim aanbod van winkels. Kies uit diverse supermarkten op loopafstand. Of ga voor de origineel Amsterdamse Dappermarkt. De buurt is enorm in opkomst, de laatste tijd worden hier steeds meer trendy zaken geopend. De ligging vlakbij het centrum van de stad is veelzijdig en inspirerend. Diverse sportfaciliteiten zijn voorhanden, zoals bijvoorbeeld sporthal Oostenburg. Of kies voor running en loop door het Oosterpark.

Aan horecagelegenheden in deze buurt geen gebrek. Café Maxwell en bar Bukowski bevinden zich letterlijk om de hoek. Eveneens geen gebrek aan prima adressen voor een gezonde afhaalmaaltijd; deze tref je op steenworp afstand. Kortom: houd je van het stadse leven, dan zit je hier goed.

Wil je toch het bruisende gedeelte van het centrum in? Met de fiets sta je binnen tien minuten op de Nieuwmarkt. Woon/werkverkeer met de auto is eenvoudig; je rijdt in enkele minuten op de Ring A-10.

Kies je voor het openbaar vervoer, dan stap je vlakbij in de tram. Centraal station en Amstel station zijn met de tram eveneens heel snel bereikbaar. Ook NS station Muiderpoort is binnen no time op de fiets te bereiken.
Goed nieuws voor auto-bezitters; parkeren voor bewoners geschiedt middels vergunningen, de wachttijd is vrijwel nihil. Een unicum voor Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de site van de Gemeente Amsterdam.

Kortom; volop genieten van het stadsleven, in het hippe Oost!


Indeling:

Voor een volledig overzicht verwijzen wij je graag naar de plattegronden en de foto's.

Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de entree van het appartement op tweede verdieping. Meteen bij binnenkomst vallen de hoge plafonds en de bijzondere sfeer op: hier woont iemand met smaak!

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand en is ruim van formaat. De traditionele voorgevel is voorzien van een (Frans) balkon, welke je middels openslaande deuren betreedt. Het plafond is voorzien van een prachtig ornament en de originele schouw is nog aanwezig.

Naast de woonkamer ligt een compacte (tweede) slaapkamer, ideaal als studeer- , logeer- of kinderkamer. In deze kamer bevindt zich ook de (gemoderniseerde elektra). De ramen aan de voorzijde van het pand zijn voorzien van dubbele beglazing.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de keuken en de master bedroom. Deze is ruim van formaat en is verbonden met de woonkamer middels openslaande deuren. Hierdoor voelt het als een originele ensuite indeling maar is de slaapkamer wel volledig afsluitbaar. Uiteraard passen in de slaapkamer met gemak een tweepersoonsbed en kledingkast(en). Vanuit de slaapkamer betreed je het balkon, welke op het zonnige zuidoosten gelegen. Het balkon is ook vanuit de keuken te bereiken.

De keuken heeft een industriële uitstraling en is voorzien van een los fornuis met oven, een stoer werkblok met opgebouwde gootsteen met koperen kranen. De koelvries-combinatie behoort niet tot de keuken, evenals het losse werkmeubel aan de andere zijde van de keuken. In de hoek van de keuken is een grote (inbouw)kast, waar de CV is weggewerkt. De ketel is in 2010 geplaatst.

Aan de hal grenzen het separate toilet en de compacte badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een doucheruimte.

Het appartement is intern in 2015 met veel zorg grotendeels verbouwd. De indeling is aangepast, de vloer is in zijn originele staat teruggebracht (niet geďsoleerd – geen overlast bekend) en badkamer/WC en keuken zijn geplaatst. Een spannende mix van industriële elementen en authentieke details zorgt voor een bijzondere maar zeer fijne sfeer!

Het pand is in 2009 gesplitst in appartementsrechten, waarbij het aan de stenge vergunningseisen van de Gemeente Amsterdam moest voldoen. De fundering is toen voor 25 jaar goed bevonden.

De Vereniging van Eigenaren bestaat uit 4 leden, de administratie wordt professioneel beheerd door Velzel VvE beheer en er wordt momenteel een onderhoudsplan opgesteld. De maandelijkse servicekosten bedragen € 97,-.

Het pand is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

Kortom: Een heerlijke comfortabele woning met een prima indeling en een moderne uitstraling!********


MODERN AND RENOVATED APARTMENT WITH 2 BEDROOMS AND 2 BALCONIES IN HIP AND HAPPENING OOST

Comfortable and central living.


Some highlights of this lovely apartment are:

• 57 m2 on the second floor
• Authentic details such as ornamental ceilings and fireplace
• HIGH ceilings
• Industrial look
• Well laid out: 2 bedrooms
• Sunny balcony (SE) over the full width of the building at the rear
• Small balcony on the street side
• Separate kitchen
• Bathroom with shower and sink
• Separate toilet
• Internally refurbished in 2015 - very attractive!
• Front windows feature double glazing
• Modern electricity and central heating system
• Professionally managed & active HOA, monthly service costs € 97, -
• Own ground
• No waiting time for a parking permit


Layout:

For a complete overview, we kindly refer you to the pictures and the floor plan.

Through the common staircase, you reach the entrance of the apartment on the second floor. Immediately upon entering the high ceilings and the special atmosphere are striking: the current owner has great taste!

The living room is located at the front of the building and is spacious in size. The traditional facade has a (French) balcony, which you enter through French doors. The ceiling has a beautiful ornament ceiling and the original fireplace is still present.

Next to the living room there is a compact (second) bedroom, ideal as a study, guest or nursery. This room also features the (modernized) electricity. The windows at the front of the building have double glazing.

At the rear of the apartment are the kitchen and the master bedroom. The bedroom is spacious and is connected to the living room through French doors. Because of these doors, it feels like an original ensuite layout but the bedroom can be fully separated. Obviously, the room is large enough to fit a double bed and a wardrobe. From the bedroom you enter the balcony, which is located on the sunny southeast. The balcony is also accessible from the kitchen.

The kitchen has an industrial look and is equipped with a separate stove with oven, a sturdy work block with built-up sink with copper taps. The fridge freezer combination does not belong to the kitchen, neither does the separate workblock on the other side of the kitchen. In the corner of the kitchen is a large (built-in) cupboard, where the CV is concealed. The boiler was installed in 2010.

The separate toilet and the compact bathroom are adjacent to the hall. The bathroom has a sink and a shower room.

The apartment was largely renovated internally in 2015 with great care. The layout was adjusted, the floor was returned to its original state (not insulated - no nuisance known) and bathroom / toilet and kitchen were placed. An exciting mix of industrial elements and authentic details creates a special but very nice atmosphere!

The building was divided into apartment rights in 2009, whereby it had to comply with the strict license requirements of the Municipality of Amsterdam. The foundations were then approved for 25 years.

The Association of Owners consists of 4 members, the administration is professionally managed by Velzel VvE management and a maintenance plan is currently being drawn up. The monthly service costs are € 97, -.

The property is located on private land, so no leasehold!

In short: A lovely & comfortable home with an excellent layout and a contemporary look!
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
56 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Buitenruimte
2 balkons
Bouwjaar
1906

Overdracht

Service kosten
€ 97 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
56 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m²
Bruto inhoud
175 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse D
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
2010
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
W
Indexnummer
3
Perceel
8701
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Kaart Vrolikstraat 188 II 1092TS AMSTERDAM

naar Vrolikstraat 188 II 1092TS AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand